AnaSayfa / Genel / Kahve falında paşa kılıcı görmek

Kahve falında paşa kılıcı görmek

Kahve falında paşa kılıcı görmek dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, sorunların teker teker aşılacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paşa kılıcı gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızla söyledikleriniz birbirini tutmayabilir.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek makam ve rütbe edineceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında paşa kılıcı görmek elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker paşa görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında osmanlı paşası görmek işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, malının ve gelirinin çoğalacağına işarettir.

Kahve falında askeri paşa görmek sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ishak paşa sarayı görmek kısmetinin açık olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında emekli paşa görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, âlim kimselerden feyz alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir