AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker paşa görmek

Kahve falında asker paşa görmek

Kahve falında asker paşa görmek tatil ya da dünya turuna çıkacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, tartışmaların sona ereceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker paşa gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Kahve falında asker paşa görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında emekli paşa görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında paşa kılıcı görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paşanın elini öpmek birçok dertle muhatap olacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Kahve falında ishak paşa sarayı görmek çok büyük hayır duası alınacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında osmanlı paşası görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri paşa görmek kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek birikim yapma imkânı elde edeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir