AnaSayfa / Genel / Kahve falında osmanlı paşası görmek

Kahve falında osmanlı paşası görmek

Kahve falında osmanlı paşası görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, malının artmasını sağlayacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, kazancın ikiye katlanacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında osmanlı paşası gördüyseniz:

  • Çok fazla konuyla aynı anda ilgilenmek zorunda olmanız veya idealist yaklaşımlarınız olası maddi kazanımlara zarar verebilir.

Kahve falında ishak paşa sarayı görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine işarettir.

Kahve falında paşa kılıcı görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine yorulur.

Kahve falında askeri paşa görmek her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine alamet eder.

Kahve falında asker paşa görmek anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, zarara gireceğine alamet eder.

Kahve falında emekli paşa görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında paşanın elini öpmek haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir