AnaSayfa / Genel / Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek gülmeye hasret kalacağına, bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği gördüyseniz:

  • Tüm dikkatinize rağmen bazı hatalar söz konusu olabilir veya aşırı detaycılık nedeniyle bazı problemler yaşanabilir.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında paşa kılıcı görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında paşanın elini öpmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ishak paşa sarayı görmek sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, geçim derdi yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker paşa görmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında paşa olmak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, hayırlı işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askeri paşa görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir