AnaSayfa / Genel / Kahve falında paşanın elini öpmek

Kahve falında paşanın elini öpmek

Kahve falında paşanın elini öpmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, kafasının rahat edeceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalet eder.

Kahve falında paşanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Gerçeklere dayalı ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında paşanın elini öpmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında emekli paşa görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine işarettir.

Kahve falında paşa kılıcı görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında askeri paşa görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında ishak paşa sarayı görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına delalettir.

Kahve falında paşa olmak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir