AnaSayfa / Genel / Kahve falında emekli paşa görmek

Kahve falında emekli paşa görmek

Kahve falında emekli paşa görmek aksiliklerin aşılacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, yorucu ve yıpratıcı bir dönemin sona ermesi ile büyük bir rahatlığa ve huzura kavuşulacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine delalet eder.

Kahve falında emekli paşa gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan ya da yanlış imaj çizen kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında emekli paşa görmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına işarettir.

Kahve falında osmanlı paşası görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında ishak paşa sarayı görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine işarettir.

Kahve falında paşa kılıcı görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına alamet eder.

Kahve falında paşa olmak iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına inanılır.

Kahve falında paşanın elini öpmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işarettir.

Kahve falında asker paşa görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir