AnaSayfa / Genel / Kahve falında ishak paşa sarayını görmek

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, güven kaybı yaşanacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında ishak paşa sarayını gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerde olma olasılığınız var.

Kahve falında ishak paşa sarayını görmek doktordan doktora koşturacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında ishak paşa sarayı görmek iyi niyetli görünen kişilerin ilişkinize müdahale etmeye çalışarak aranızı açmaya çalışacağına, isteklerini yerine geleceğine, müjdeli haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paşanın elini öpmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet eder.

Kahve falında paşa kılıcı çiçeği görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında paşa olmak yediği ekmeğin verimli olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine yorulur.

Kahve falında osmanlı paşası görmek hayattan her istediğini alacağına, bir koyulan işten yüz kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında emekli paşa görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında paşa kılıcı görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir