AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahrem yerde kıl görmek

Kahve falında mahrem yerde kıl görmek

Kahve falında mahrem yerde kıl görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, gözyaşı dökeceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Kahve falında mahrem yerde kıl gördüyseniz:

  • Çok hoşunuza gidecek olan bir zafer kazanmanız olasıdır.

Kahve falında mahrem yerde kıl görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında mahrem yerinde kıl görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mahrem yerinden kıl koparmak rızkının genişleyeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün mahrem yerini görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kadın mahremi görmek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kızının mahrem yerini görmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mahrem yerini temizlemek çok üzüleceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir başkasının mahrem yerini görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, hayırlı gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir