AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir cinayete şahit olmak

Kahve falında bir cinayete şahit olmak

Kahve falında bir cinayete şahit olmak istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve falı kapatan kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, yetki ve imza sahibi olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir cinayete şahit olmak gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında bir cinayete şahit olmak başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında cinayete şahit olmak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cinayetten tutuklanmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında cinayete karışmak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir cinayete tanık olmak rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında cinayete yardım etmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında cinayete tanık olmak onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cinayeti çözmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir