AnaSayfa / Genel / Kahve falında yalancı şahit görmek

Kahve falında yalancı şahit görmek

Kahve falında yalancı şahit görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, önünü göremez olacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yalancı şahit gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında yalancı şahitlik yapmak işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yalancı şahit olmak sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet eder.

Kahve falında yalancı şahit görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında ölüme şahit olmak günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, büyük zorluklar geçireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının kaçırıldığına şahit olmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin öldüğüne şahit olmak zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasına şahit olmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine alamet eder.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir