AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkemede şahit olmak

Kahve falında mahkemede şahit olmak

Kahve falında mahkemede şahit olmak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, maddi imkânlarının azalacağına, size başarı getirecek adımlar atmanıza, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında mahkemede şahit olmak gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğiniz türden anlaşmalar yapmalı, yoksa pas geçmelisiniz.

Kahve falında mahkemede şahit olmak işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adam öldürüldüğüne şahit olmak falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kaçırıldığına şahit olmak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine inanılır.

Kahve falında şahitlik etmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğün şahidi olmak hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında şahit olmak moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalettir.

Kahve falında aldatmaya şahit olmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir