AnaSayfa / Genel / Kahve falında şahit olmak

Kahve falında şahit olmak

Kahve falında şahit olmak hayatının yoluna gireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, sözler sarf edeceğine, hem yeni yerler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şahit olmak gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Kahve falında adam öldürüldüğüne şahit olmak konfor içinde olacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında şahit gösterilmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yalancı şahit görmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin öldürülmesine şahit olmak yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine delalettir.

Kahve falında aldatmaya şahit olmak düşmanlarına da dost olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mahkemede şahitlik yapmak içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında araba kazasına şahit olmak endişelerin sona ereceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında nikah şahitliği yapmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir