AnaSayfa / Genel / Kahve falında lüks lambası görmek

Kahve falında lüks lambası görmek

Kahve falında lüks lambası görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, zorlukları aşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında lüks lambası gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Kahve falında lüks lamba görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işaret eder.

Kahve falında lüks lambası görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanan lamba görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi lamba görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına delalettir.

Kahve falında sarı lamba görmek Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, gururlandıracak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında lambanın kırıldığını görmek yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına işaret eder.

Kahve falında lamba söndürmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir