AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi lamba görmek

Kahve falında mavi lamba görmek

Kahve falında mavi lamba görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, birlikte bazı işler yapılacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Kahve falında mavi lamba gördüyseniz:

  • Eğitim, seyahatler veya çevre değişikliği sağlayabilecek doğru seçimler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında mavi lamba görmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gece lambası görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sokak lamba görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Kahve falında spot lamba görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında lambanın yandığını görmek borcunun da hafifleyeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın lamba görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında yanan lamba görmek pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir