AnaSayfa / Genel / Kahve falında lüks lamba görmek

Kahve falında lüks lamba görmek

Kahve falında lüks lamba görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ödeme güçlü çekeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, sonra kendi işini kuracağına, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında lüks lamba gördüyseniz:

  • Size gökyüzünü vaat eden kişilerle karşılaşırsanız, asıl duygularınızı gizlemeniz fayda var.

Kahve falında lüks lamba görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lüks lambası görmek her zaman hürmet göreceğine, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lamba kapatmak tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında el lambası görmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında parlak lamba görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Kahve falında yanan lambalar görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında lambayı açmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına alamet eder.

Kahve falında lamba görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir