AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanıp sönen lamba görmek

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, bol rızık sahibi olunacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yanıp sönen lamba gördüyseniz:

  • Bazı kişilere soracak çok fazla sorunuz olabilir.

Kahve falında yanmış lamba görmek işsiz ise işe gireceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmayan lamba görmek büyük miktarda para kazanacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden lamba almak yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı lamba görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine delalet eder.

Kahve falında lüks lambası görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında lamba değiştirmek neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, iyi hissedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sokak lamba görmek emeklerinin karşılığını göreceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir