AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı lamba görmek

Kahve falında sarı lamba görmek

Kahve falında sarı lamba görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı lamba gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yararlarına odaklanmaktan başka yapmanız gereken işler var.

Kahve falında sarı lamba görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanmayan lamba görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine delalet eder.

Kahve falında lamba avize görmek aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında ışık lamba görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında mavi gece lambası görmek daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, çok sevinip işinin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sokak lambası görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında lamba kapatmak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lamba değiştirmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir