AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanan lamba görmek

Kahve falında yanan lamba görmek

Kahve falında yanan lamba görmek yanlış adımlar atacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, makama ve rızka sahip olacağına, hayırlı işe, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işarettir.

Kahve falında yanan lamba gördüyseniz:

  • Neler yapılması gerektiği konusunda tartışmak yerine uygulamaya geçmenizde fayda var.

Kahve falında yanan lambalar görmek uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yanan lamba görmek güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan gaz lambası görmek rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Kahve falında lamba kırmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında sönük lamba görmek beyaz ise güzel bir haber alınacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına delalet eder.

Kahve falında ışık lamba görmek pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında alaaddinin sihirli lambasını görmek borçların hafifleyeceğine, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında parlak lamba görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir