AnaSayfa / Genel / Kahve falında lamba söndürmek

Kahve falında lamba söndürmek

Kahve falında lamba söndürmek rahat nefes almaya başlayacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lamba söndürmek gördüyseniz:

  • Biraz romantikleşebilirsiniz.

Kahve falında lamba söndürmek insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Kahve falında masa lambası görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil lamba görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lamba yakmak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sihirli lamba görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece lambası almak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında elinde lamba görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir