AnaSayfa / Genel / Kahve falında lambanın kırıldığını görmek

Kahve falında lambanın kırıldığını görmek

Kahve falında lambanın kırıldığını görmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, çoluk çocuğa karışacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lambanın kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri belli konularda ikna etmek çok kolay olmayabilir.

Kahve falında lambanın kırıldığını görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, her zaman el üstünde tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında eve lamba takmak beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gazlı lamba görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında spot lamba görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gaz lambası yakmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba lambası görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, prestij kazanılacağına yorulur.

Kahve falında sarı lamba görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sorunların üstüste geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak lamba görmek neşenin yerine geleceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir