AnaSayfa / Genel / Kahve falında camide lokum yemek

Kahve falında camide lokum yemek

Kahve falında camide lokum yemek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camide lokum yemek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın akrabalarınızla ilişkilerinizde karışıklıklar veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında camide lokum yemek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, rahatının yerinde olacağına yorulur.

Kahve falında lokum bisküvi yemek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında lokum şekeri yemek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, mekân değiştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül lokumu yemek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında oruçlu iken lokum yemek kısmetin açılacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz lokum yemek geçim sıkıntısı yaşanacağına, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına işaret eder.

Kahve falında küçük lokum yemek keyfinin ve moralinin kaçacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okunmuş lokum yemek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir