AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum dağıtıldığını görmek

Kahve falında lokum dağıtıldığını görmek

Kahve falında lokum dağıtıldığını görmek sorunların üstüste geleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, düzenli bir işe girileceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lokum dağıtıldığını gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Kahve falında lokum dağıtıldığını görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lokum dağıttığını görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında küçük lokum görmek karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, alim ve bilge insan olacağına alamet eder.

Kahve falında tepside lokum görmek hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına yorulur.

Kahve falında ölüye lokum vermek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum tutmak güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında lokum tozu görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir