AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük lokum görmek

Kahve falında küçük lokum görmek

Kahve falında küçük lokum görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, bereketli işlere gireceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, sevinç dolu haberler alacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, servet sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında küçük lokum gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar esnasında, teklifler alabilir, sizin için yararlı olabilecek kişilerle tanışabilir veya karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında küçük lokum görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük lokum yemek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye lokum vermek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı lokum görmek verilen emeklerin boşa gitmekten son anda kurtulacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına yorulur.

Kahve falında okunmuş lokum görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı lokum yemek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komşudan lokum almak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında lokum satmak aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir