AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye lokum vermek

Kahve falında ölüye lokum vermek

Kahve falında ölüye lokum vermek çok büyük mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, sevdiklerinden ayrı kalınacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kişinin gönlünü alacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye lokum vermek gördüyseniz:

  • Başkalarının düşüncelerini veya tavırlarını düzeltme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında ölüye lokum vermek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında ölüden lokum almak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine inanılır.

Kahve falında fıstıklı lokum görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lokum ve şeker görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında lokum yediğini görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlu lokum görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, eğlenceli mekânlara gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve ve lokum görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında lokum ve ceviz görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir