AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum tozu görmek

Kahve falında lokum tozu görmek

Kahve falında lokum tozu görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, büyük başarıya ulaşılacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lokum tozu gördüyseniz:

  • Oayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında lokum tozu görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bademli lokum yemek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum yediğini görmek zengin olunacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı lokum görmek dünyasının iyileşmesine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret eder.

Kahve falında kutuda lokum görmek bereketin artacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lokum ve ceviz görmek sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında lokum kutusu görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, günahlarından tövbe etmeye inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir