AnaSayfa / Genel / Kahve falında tepside lokum görmek

Kahve falında tepside lokum görmek

Kahve falında tepside lokum görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tepside lokum gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında tepside lokum görmek rahat bir hayat sürüleceğine, çekilen acıların unutulacağına inanılır.

Kahve falında lokum bisküvi dağıtmak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, işlerinde verimin artacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu lokum görmek yokluk çekeceğine, verimliliğinin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ballı lokum görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı lokum yemek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında okunmuş lokum yemek doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında sucuklu lokum görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalettir.

Kahve falında haşhaşlı lokum görmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir