AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum dağıttığını görmek

Kahve falında lokum dağıttığını görmek

Kahve falında lokum dağıttığını görmek lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında lokum dağıttığını gördüyseniz:

  • Hangsine ağırlık vermek istediğinize karar vermeniz gerekebilir.

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum dağıtıldığını görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında lokum dağıttığını görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına işarettir.

Kahve falında lokum almak ve yemek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında kutu kutu lokum görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz lokum görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kendi kabuğuna çekileceğine delalettir.

Kahve falında lokum ikram edildiğini görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lokum kutusu görmek yeni insanlarla tanışacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir