AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum tutmak

Kahve falında lokum tutmak

Kahve falında lokum tutmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında lokum tutmak gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlik içinde olabilir, en ufak gelişmeler karşısında bile büyük hayallere dalıp, planlar kurabilirsiniz.

Kahve falında lokum tutmak girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cevizli lokum görmek donanımlı kılacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında lokum dükkanı görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında naneli lokum yemek kısmetlerinin artacağına, tebrik edileceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil lokum yemek kırgınlıkların biteceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine yorulur.

Kahve falında lokum sattığını görmek başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine yorulur.

Kahve falında komşudan lokum almak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, yaşadığı yokluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek hayallerinin peşinden gideceğine, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir