AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum verdiğini görmek

Kahve falında lokum verdiğini görmek

Kahve falında lokum verdiğini görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lokum verdiğini gördüyseniz:

  • Özel bir tartışma ortamında dışarıda kalabilirsiniz.

Kahve falında lokum verdiğini görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, şansının geri döneceğine inanılır.

Kahve falında lokum ve bisküvi görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalettir.

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine lokum ikram etmek sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum dağıtmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına inanılır.

Kahve falında lokum tozu görmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil lokum görmek ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında lokum sattığını görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir