AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum istemek

Kahve falında lokum istemek

Kahve falında lokum istemek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, maddi kolaylığa ulaşacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, attığı adımların boşa gideceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında lokum istemek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında lokum istemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında birinden lokum istemek işlerinin yoluna gireceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil lokum yemek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında lokum paylaşmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeker lokum görmek ferahlığa çıkılacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında şeker ve lokum yemek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli lokum görmek hayat içerisinde çok mutlu olunacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında lokum pişirmek yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir