AnaSayfa / Genel / Kahve falında lokum çikolata görmek

Kahve falında lokum çikolata görmek

Kahve falında lokum çikolata görmek birikim yapacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında lokum çikolata gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları veya dikkatinizi çekmeye çalışan kişi ya da olayları görmezden geliyor veya görmüyormuşcasına davranıyor olabilirsiniz.

Kahve falında lokum çikolata görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında çikolatalı lokum görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çikolatalı lokum yemek kalp kırmayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında çikolata ve lokum görmek hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lokum çikolata yemek maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli lokum yemek iç dünyasında rahata kavuşacağına, hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında birine lokum görmek iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine inanılır.

Kahve falında yeşil lokum yemek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir