AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli lokum görmek

Kahve falında renkli lokum görmek

Kahve falında renkli lokum görmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli lokum gördüyseniz:

  • Eğlenmek ya da yeteneklerinizi kullanarak başlayacağınız projeler için şu an ki yerleşim yerlerinizi kullanabilirsiniz.

Kahve falında renkli lokum yemek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında renkli lokum görmek küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli lokum görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz lokum almak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında okunmuş lokum yemek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çifte kavrulmuş lokum görmek çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lokum dağıtan birini görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük lokum görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir