AnaSayfa / Genel / Kahve falında leş kokusu görmek

Kahve falında leş kokusu görmek

Kahve falında leş kokusu görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, dini inançların güçleneceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına delalettir.

Kahve falında leş kokusu gördüyseniz:

  • Para kazanmanın farklı yolları sizi heyecanlandırabilir.

Kahve falında leş kokusu almak darlık içine düşeceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında leş kokusu duymak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında insan leşi kokusu almak dertlerinin unutulacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında leş kokusu görmek birikmiş parasının olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan leşi görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk leşi görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan leşi yemek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi leşi görmek kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir