AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi leşi görmek

Kahve falında keçi leşi görmek

Kahve falında keçi leşi görmek hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, iyi geçiminin biteceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında keçi leşi gördüyseniz:

  • Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz keyifli vakitlerin garantisi olabilir.

Kahve falında keçi leşi görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş hayvan leşi görmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inek leşi görmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine yorulur.

Kahve falında leş kurdu görmek bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balık leşi görmek fal sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında leş kokusu görmek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Kahve falında insan leşi görmek sorunların tarihe karışacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında aslan leşi görmek kötülüklerden uzak kalacağına, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir