AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk leşi görmek

Kahve falında tavuk leşi görmek

Kahve falında tavuk leşi görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk leşi gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilir veya çok fazla sorumluluk ya da yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında tavuk leşi görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında leş görmek çok sevinçli haberler alacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında inek leşi görmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi leşi görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına yorulur.

Kahve falında koyun leşi görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine delalettir.

Kahve falında ölü leşi görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında leş yemek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına işarettir.

Kahve falında leş yiyen köpek görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir