AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan leşi kokusu almak

Kahve falında insan leşi kokusu almak

Kahve falında insan leşi kokusu almak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan leşi kokusu almak gördüyseniz:

  • Değişiklikten çekinmemeniz durumunda iş hayatınızda yakında farklı fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında insan leşi kokusu almak güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine işarettir.

Kahve falında leş kokusu almak huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında leş kokusu görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret eder.

Kahve falında leş kokusu duymak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında insan leşi görmek içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koyun leşi görmek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına delalettir.

Kahve falında hayvan leşi görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında köpek leşi görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir