AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli yatak görmek

Kahve falında lekeli yatak görmek

Kahve falında lekeli yatak görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lekeli yatak gördüyseniz:

  • Net sorular sormalısınız.

Kahve falında yatakta leke görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında lekeli yatak görmek üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine işarettir.

Kahve falında vücutta kahverengi leke görmek helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah lekeler görmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına inanılır.

Kahve falında lekeli yumurta görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde lekeler görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında idrar lekesi görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, ele geçen kazancın artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir