AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının yüzünde leke görmek

Kahve falında başkasının yüzünde leke görmek

Kahve falında başkasının yüzünde leke görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına ve çok huzurlu, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yüzünde leke gördüyseniz:

  • Pazarlıklar esnasında elinizi güçlü tutmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yüzünde lekeler görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli yüz görmek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzünü lekeli görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü lekeli kadın görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, hüsrana uğratacağına delalettir.

Kahve falında yüzünde kahverengi leke görmek küçük işlere sermaye harcamayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine işarettir.

Kahve falında yüzünde leke görmek yaşının verdiği olgunluğa erişmediği sürece çevresinden eleştiri almaya devam edeceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah leke görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek en pahalı evlerde oturacağına, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir