AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarşafta kan lekesi görmek

Kahve falında çarşafta kan lekesi görmek

Kahve falında çarşafta kan lekesi görmek hidayete ermeyi de başaracağına, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, kazanılacak ve ele geçecek paraya, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çarşafta kan lekesi gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir.

Kahve falında çarşafta kan lekesi görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına tabir olunur.

Kahve falında lekeli çarşaf görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kurumuş kan lekesi görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında kan lekesi temizlemek para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına işarettir.

Kahve falında üzerinde kan lekesi görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kan lekesi görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kan lekesi silmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kan lekeleri görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir