AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda leke görmek

Kahve falında kolunda leke görmek

Kahve falında kolunda leke görmek yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda leke gördüyseniz:

  • İrtibatı kestiğiniz kişilerle haberleşmeniz sizi mutlu edebilir.

Kahve falında kolunda leke görmek uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunda beyaz lekeler görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında kolda leke görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, sevgisinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacakta leke görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Kahve falında gözde leke görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, doğru işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yüzünde beyaz lekeler görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında sırtta leke görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde doğum lekesi görmek adının fesada karışacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir