AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli külot görmek

Kahve falında lekeli külot görmek

Kahve falında lekeli külot görmek geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, duygularının karşılık göreceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında lekeli külot gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Kahve falında lekeli külot görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, ulvi kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında sütyen külot görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işarettir.

Kahve falında beyaz külot almak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık külot görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz atlet külot görmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak külot görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, gönlünün rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında külot istemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir