AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzde kırmızı lekeler görmek

Kahve falında yüzde kırmızı lekeler görmek

Kahve falında yüzde kırmızı lekeler görmek kalabalıktan uzak olacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzde kırmızı lekeler gördüyseniz:

  • Bir konu üzerinde anlaşmaya varılabilir veya belli anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında yüzde kırmızı leke görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ancak falı kapatan kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında yüzde kırmızı lekeler görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işaret eder.

Kahve falında yüzde kahverengi lekeler görmek yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işarettir.

Kahve falında yüzde dogum lekesi görmek kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, ayıplı yolara sapacağına yorulur.

Kahve falında yüzde leke görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine yorulur.

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında yüzde beyaz leke görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına inanılır.

Kahve falında yüzde kahverengi leke görmek kendi kabuğuna çekileceğine, fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir