AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde güneş lekesi görmek

Kahve falında yüzünde güneş lekesi görmek

Kahve falında yüzünde güneş lekesi görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine inanılır.

Kahve falında yüzünde güneş lekesi gördüyseniz:

  • Sonu ne olursa olsun, her anlamda risk almaya hazır görünüyorsunuz.

Kahve falında yüzünde güneş lekesi görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında güneş lekesi görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına işarettir.

Kahve falında yüzde güneş lekesi görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına delalettir.

Kahve falında güneş lekeleri görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına işarettir.

Kahve falında yüzünde leke olduğunu görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde kırmızı leke görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yüzü lekeli görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, edilen duaların kabul edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir