AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru lavanta görmek

Kahve falında kuru lavanta görmek

Kahve falında kuru lavanta görmek kem gözlere gelineceğine, gururlu bir hayat süreceğine, kazancın günden güne düşeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuru lavanta gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında kuru lavanta görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lavanta görmek çok büyük adımlar atacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işaret eder.

Kahve falında lavanta suyu görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavanta çiçeği toplamak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalet eder.

Kahve falında lavanta sabunu görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor lavanta görmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında lavanta kokusu duymak henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir