AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavanta ağacı görmek

Kahve falında lavanta ağacı görmek

Kahve falında lavanta ağacı görmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, bundan hayır göreceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine alamet eder.

Kahve falında lavanta ağacı gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Kahve falında lavanta ağacı görmek yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lavanta koklamak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, şifa ve ilaç bulacağına işaret eder.

Kahve falında kuru lavanta görmek herkesin takdirini toplayacağına, canının ve malının garantide olacağına yorulur.

Kahve falında lavanta suyu görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işarettir.

Kahve falında lavanta çiçeği görmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işarettir.

Kahve falında lavanta bahçesi görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında mor lavanta görmek başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir