AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavanta bahçesi görmek

Kahve falında lavanta bahçesi görmek

Kahve falında lavanta bahçesi görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, başına bazı musibetlerin geleceğine, istediği makama geleceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalet eder.

Kahve falında lavanta bahçesi gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili beklenmedik değişiklikler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında lavanta bahçesi görmek gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor lavanta görmek parasını dikkatli harcayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lavanta kolonyası görmek her zaman şükür içinde olacağına, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lavanta koklamak kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalettir.

Kahve falında lavanta suyu görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lavanta tarlası görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine rivayet eder.

Kahve falında lavanta görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lavanta kokusu duymak gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir