AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil lamba görmek

Kahve falında yeşil lamba görmek

Kahve falında yeşil lamba görmek dualarının gerçekleşeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, tüm keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil lamba gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Kahve falında yeşil lamba görmek problemleri teker teker çözeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında eski lamba görmek falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ışık lamba görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına yorulur.

Kahve falında parlak lamba görmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında lamba avize görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın lamba görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında led lamba görmek insanlara olan güvenin artacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında bozuk lamba görmek moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir