AnaSayfa / Genel / Kahve falında lambanın yandığını görmek

Kahve falında lambanın yandığını görmek

Kahve falında lambanın yandığını görmek eşinden yana huzurlu olacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, sorunlarının artacağına işarettir.

Kahve falında lambanın yandığını gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya eğilimlisiniz.

Kahve falında lambanın yandığını görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, işlerinin daha da iyi olacağına işarettir.

Kahve falında yanmayan lamba görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanan lamba görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi lamba görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sihirli lamba görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba lambası görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sönük lamba görmek zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı lamba görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir