AnaSayfa / Genel / Kahve falında karanlıkta lamba yakmak

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, yoksul için zenginliğe, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına işarettir.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak gördüyseniz:

  • Yenilenmek için zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında karanlıkta lamba yakmak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına yorulur.

Kahve falında lamba yakmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odanın lambasını yakmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında gaz lambası yakmak aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ışık lamba görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına yorulur.

Kahve falında sönük lamba görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Kahve falında evde lamba görmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el lambası görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir