AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma sarmak

Kahve falında dolma sarmak

Kahve falında dolma sarmak o işin tüm risklerini göze alacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında dolma sarmak gördüyseniz:

  • Her şey bittiğinde kendinizi diğerleri için çok fazla şey yapmış halde bulabilirsiniz.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında lahana dolması sarmak asık yüzlerin güleceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolma sarmak işleri yoluna sokacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında dolma sardığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu karınca sarmak evlatlarından hayır bulacağına, kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sigara böreği sardığını görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında yaprak sarmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah sarık sarmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir